Verhuis naar Korbeek-Lo


Atelier Van Eyck vernieuwt en verhuist naar Korbeek-Lo


Atelier Van Eyck verhuisde in januari 2021 naar een nieuwe locatie. De  Tiensesteenweg in Korbeek-lo, 400m voorbij de Carrefour is bijzonder vlot bereikbaar, op enkele minuten van afrit Haasrode op de E40.

Deze stap bleek noodzakelijk om in te spelen op de snelle evolutie van producten in ons aanbod en op uw vraag.  Hedendaagse producten, aangepast advies en service. Tot uw dienst!


Specifiek aanbod

Interactieve toonzaal toegangscontrole

  • SCOOP: momenteel werken we aan de uitbouw van een interactieve showroom met de meest hedendaagse trends inzake toegangsbeheer, die we in 2024 volledig operationeel zullen hebben. Later meer hierover.


Waarom verhuis uit Leuven

Zaakvoerder Toon van Eyck in 2020: “We hebben in Korbeek-Lo een ruime en open toonzaal met demo-ruimte, waar we klanten en techniekers beter kunnen adviseren.”


Zoon Wannes Van Eyck in 2020: "In Korbeek-lo zullen we bovendien vlot bereikbaar zijn met de wagen, met parking voor de deur. Onze klanten, in en rond Leuven, blijven belangrijk voor ons, waardoor we gekozen hebben om te werken met afhaalboxen, zowel in Leuven centrum als op onze nieuwe site in Korbeek-lo. In combinatie met onze nieuwe webshop kan er gemakkelijk digitaal gewinkeld en besteld worden. "


Leuven

We nemen afscheid van een heel mooi pand in de Tiensestraat 15,  wat winkel en toonzaal betreft.


Hier leest u meer over de historiek van meer dan 110 jaar Atelier Van Eyck over 4 generaties  >Zie ook artikel in leuvenactueel